top of page

Marlies Witjes

Over: Inner_about
20181027_160527k.jpg

OVER MIJ

Hai! Wat leuk dat je hier op mijn website te zien. Mijn naam is Marlies Witjes, beter bekend op social media als @madebyLIESL. Ik ben gepassioneerd over naaien en vind het leuk om mezelf creatief uit te dagen en anderen daarmee te inspireren. ​

 

Op Instagram neem ik je graag mee tijdens mijn naaiproces. Of het nu gaat om het uitproberen van een nieuw soort stof, een nieuwe naaitechniek of het tonen van hergebruik van materialen. Ik rol vaak van het ene project in het andere.

In 2017 is het naaivirus volledig in mij opgelaaid door mijn deelname aan Knipster (online naaiwedstrijd van Knipmode). En nu kan ik niet meer stoppen. 

Vaak hergebruik ik materialen en stoffen bij het maken van nieuwe outfits. Elk jaar in februari organiseer ik een duurzame sewing challenge op Instagram: #REFEBULOUS. 

Het doel van deze challenge is om elkaar aan te moedigen materialen (stof, kleding, fournituren etc) te hergebruiken en je Refashion skills te tonen. De community wordt elk jaar groter. Doe jij volgend jaar ook mee?

Over: Homepage_about
bottom of page